Alle lessen gaan door bij Shineyoga, Gistelsteenweg 109 in Varsenare.

De yogastudio bevindt zich in een smal doodlopend zijstraatje van de Gistelsteenweg (die ook tot de Gistelsteenweg behoort). Uit richting Brugge, is het de eerste straat links net na de Citroengarage. Uit richting Jabbeke is het dus net voor de Citroengarage rechts in.

 

Yogamatten, dekens, bolsters, blokjes en meditatiekussens zijn voorzien, maar als je liever met je eigen materiaal oefent dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Er is vloerverwarming voorzien in de yogaruimte, dus dit zorgt er sowieso ook al voor dat het aangenaam is om op de grond te liggen en beter te ontspannen.

Zorg dat je kledij draagt waarin je je soepel kan bewegen en waarin je je goed voelt. Je eet best geen  zware maaltijd tot twee uur voor de les. Voor en na de les is het goed om voldoende water te drinken. Het drinken van water voor de les ondersteunt het reinigend effect dat yoga  op gang brengt, het drinken van water na de les vult het lichaamsvocht aan. 

 

Het bedrag voor de lessen/workshop kan je contant betalen aan het begin van de les (per reeks, losse les of workshop) of overschrijven op het nummer BE34 7512 1084 4290 op naam van Marlen Ernst.

Twijfel je of een bepaalde yogavorm iets voor jou is, wens je meer info of zou je graag eerst een proefles meedoen, aarzel zeker niet om mij te contacteren.